Onze werkwijze duidelijk in 3 stappen

Stap 1 - Kies je service

Samen met jou bekijken we de oplossingen voor het probleem dat je ervaart met jouw toestel. Afhankelijk van de staat van jouw apparaat en jouw situatie kiezen we een oplossing die jou schikt. Door ons brede netwerk dat bestaat uit verschillende soorten specialisten kunnen we je de best mogelijke oplossing aanbieden. Hiernaast hebben wij ook een ruime voorraad en een professionele, transparante werkwijze die hieraan bij dragen. Ongeacht of je snel geholpen wilt worden bij de reparatie van uw telefoon scherm of advies nodig hebt als je batterij van je telefoon snel leegloopt, noem het maar op en wij staan voor je klaar! Meer info over onze service? Klik hier

121-1

Stap 2 - Reparatie

Het herstellen van jouw apparaat begint bij het achterhalen van het probleem. Hierna wordt met jou besproken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij te werk zullen gaan. Daarnaast overleggen wij op voorhand met jou een passende prijs voor de service. Nadat je een akkoord hebt gegeven, beginnen we met het repareren van jouw device. De deskundigheid en professionaliteit van iRepair it maakt dat je met een gerust hart jouw device hersteld kan zien worden. Voordat jouw kopje koffie op is, zorgen wij ervoor dat je weer online bent!

 

Stap 3 - Oplevering

Nadat jouw toestel naar behoren wordt opgeleverd, bekijken we samen het resultaat. Je staat bij ons centraal en in het middelpunt. Ook in het geval van vragen en/of advies staan we dus voor je klaar. Voor ons is het vooral belangrijk dat je zowel voor, tijdens als na de telefoon reparatie, de service van iRepair it met een goed gevoel beleefd. Onze service houdt namelijk niet op als jouw toestel gerepareerd is. Na de reparatie maken we samen met je afspraken over de nazorg van uw apparaat zodat je ook met het oog op de toekomst zorgeloos vooruit kunt.

Jouw telefoon laten Repareren?

Vind je perfecte reparatie

Wij kunnen snel schakelen om uw device zo spoedig mogelijk te repareren