Missie & Visie

Maak kennis met mij, Ozan. Mijn fascinatie voor elektronica begon toen ik op jonge leeftijd het kapotte scherm van mijn moeders LG mobiel probeerde te repareren. Sinds mijn veertiende ben ik gepassioneerd bezig met het repareren van digitale apparaten, van mobiele telefoons tot iPads. Wat begon als een hobby binnen mijn vriendenkring, groeide al snel uit tot een professionele carrière toen ik begon te werken in een telefoonwinkel. Maar voor mij draait het niet alleen om techniek; het is de oprechte vreugde van mijn klanten die mij drijft. Ik zie de waarde die deze apparaten voor hen hebben, niet alleen in functionaliteit, maar ook in emotionele binding.

 

Daarom heb ik besloten mijn passie en vaardigheden toegankelijk te maken voor een breder publiek door iRepair it te starten. Met mijn mobiele service breng ik mijn expertise direct naar de mensen toe, zodat ze snel en gemakkelijk geholpen kunnen worden, zelfs in deze drukke tijden.

Volg ons op

Video Thumbnail

Missie

Visie

Tegenwoordig is een mobiele telefoon onmisbaar in het dagelijks leven. Dus is het logisch dat wij snel willen handelen mocht er iets gebeuren met je telefoon. Dat is de reden dat wij net een stapje verder willen gaan, om de gewenste service te leveren bij u op locatie/aan huis.

Wat onze klanten hebben ervaren

MotivationalMoves Works4Real
MotivationalMoves Works4Real
2024-01-24
Afgelopen week de ipad van mijn dochter laten maken. Uitstekende communicatie en service, vanaf heden zeker mijn vaste reparateur!
Fabio Brouwer
Fabio Brouwer
2023-11-21
Snelle en goede service! Ik moest mijn kapotte IPhone laten repareren. Dit werd snel en vakkundig uitgevoerd. Bedankt hiervoor!
Gérard Hagen
Gérard Hagen
2023-11-18
Uitstekende service! Echt een aanrader. Mijn telefoon was gevallen, waardoor mijn scherm gebroken was en mijn telefoon het wachtwoord bleef invoeren. Dankzij de snelle dienstverlening van iRepair It was mijn telefoon binnen een uur gerepareerd, en zijn al mijn gegevens behouden gebleven. Mega bedankt!
Danielle van Zijtveld
Danielle van Zijtveld
2023-11-18
Hele goede service, waarbij je het beste krijgt van het beste. Mijn telefoon laadt weer super snel op & is nu beschermd door een beschermglas en een super mooi en handig hoesje!
Armagan Zengin
Armagan Zengin
2023-10-01
Altijd vriendelijk en meedenkend als het gaat over reparaties of nieuwe telefoons.
moiragency
moiragency
2023-09-26
Wat fantastisch en sympathieke jongen. Heb mijn telefoon veel nodig voor werk. Hij kwam heel snel naar mijn locatie en heeft het in no time gefixt. Absolute aanrader!
Jelle Boer
Jelle Boer
2023-09-24
Fantastische service. Op een zondag naar mij toe gekomen om het oplaadpunt van mijn telefoon te repareren. Binnen een half uur gerepareerd en voor een zeer schappelijke prijs (1/8e van prijs die Apple zelf hanteert!).
Yura
Yura
2023-09-21
Derde keer al dat ik terug ben gekomen, Wederom weer een snelle en kwaliteit service geleverd.
Tjerk Reijntjes
Tjerk Reijntjes
2023-08-14
Super service van Ozan en excellente klantvriendelijkheid

Vind je perfecte reparatie

Wij kunnen snel schakelen om uw device zo spoedig mogelijk te repareren